[Update] Thinkdigital a implementat o campanie de retargetare care a generat o rata de click de peste 63%

[Update] Thinkdigital a implementat o campanie de retargetare care a generat o rata de click de peste 63%

Thinkdigital a implementat o campanie de retargetare comportamentala folosind tehnologia MediaMind (fosta EyeBlaster), generand astfel o rata de click a bannerelor de pana la 63%, informeaza un comunicat al agentiei. Campania s-a desfasurat timp de o luna pe site-uri de sport, tabloide, cat si pe site-ul oficial al campaniei www.emotiafotbalului.ro.
Folosind aceasta tehnologie a fost generat un mesaj relevant pentru fiecare utilizator ceea ce a condus la o rata de click de peste 63% comparativ cu media de 0,2% din Romania si o rata de interactiune de 38,25% comparativ cu media de 7,39%. In plus, in perioada desfasurarii campaniei au fost create peste 7.400 de bannere personalizate.
Procesul de retargetare comportamentala presupune utilizarea informatiilor specifice utilizatorilor pentru a genera bannere personalizate. Informatiile despre utilizatoril (numele, pasiuni, echipa preferata de fotbal, etc) au fost obtinute in urma monitorizarii si stocarii datelor cu privire la activitatile lor pe site.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


ThinkDigital

ThinkDigital este un digital media powerhouse cu sediul central la Bucuresti si reprezentanti in mai multe tari din regiune, care opereaza 3 linii principale de business: 1. Sales House/Adnetwork: Monetizeaza in... vezi detalii »

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related