A inceput Cupa Agentiilor la Fotbal Bergenbier

A inceput Cupa Agentiilor la Fotbal Bergenbier

Astazi a inceput cea de-a patra editie a Cupei Agentiilor la Fotbal Bergenbier, evenimentul anului pentru reprezentativele din Liga I a marketingului si publicitatii din Romania. Incepand de la ora 10.00, cele 35 de echipe inscrise desfasoara meciurile de calificare pe terenurile din Daimon Sports Club.

Cele 35 de echipe care vor participa sunt, in ordinea inscrierii: Next Advertising, Infinit Solutions, DREAM TEAM thegroup (reprezentativa Media Investment – The Group), Mediafax Monitorizare, MV COM (reprezentativa Motion Vision Communication), Leo Burnett & Target, Carturesti, MachTeam (reprezentativa MachTeam Soft), Fieldstar, Kinecto Smokers (reprezentativa Kinecto), Echipa Bloggerilor, GfK Media, FC Monopoly United (reprezentativa Monopoly Media), Mercury360, ERKA Unlimited (reprezentativa ERKA Promotions & Events), Martienii din Floreasca (reprezentativa OmnicomMediaGroup), Mailers, ARBO Soccer (reprezentativa ARBOinteractive), McCann Erickson, Grey-G2, FIRSTeam (reprezentativa First Advertising Agency), Natural Born Players (reprezentativa Q2M), Digital4, Papaya Mecanica (reprezentativa Papaya Advertising), Frank Communication, Odyssey, Senior Interactive, Radio Boyz (reprezentativa Alfa Cont), Ogilvy, GMP-Webstyler, Wunderball (reprezentativa Wunderman Partnership), Union TEAM (reprezentativa Media Union Advertising), Publicis, Kubis Football Club (reprezentativa Kubis Interactive) si Saatchi & Saatchi.

Aproape la fel de numerosi ca reprezentantii echipelor sunt si suporterii, care, ca in fiecare editie, sunt al saptelea jucator din teren. Intrarea este gratuita si permisa tuturor celor interesati, fie ca e vorba de sustinatori ai echipelor participante, sau de pasionati de publicitate si/sau de fotbal.

Programul meciurilor de calificari este disponibil pe cupaagentiilor.ro, alaturi de regulamentul competitiei si informatii despre echipele care si-au anuntat participarea in competitie, impartirea pe grupe,  blazoanele si mesajele transmise de jucatori adversarilor.
Scorurile in timp real si fotografii de pe terenuri se gasesc pe pagina de Facebook a IQads - www.facebook.com/IQads

Cupa Agentiilor la Fotbal Bergenbier este de patru ani locul traditional de (re)intalnire a jucatorilor din marketing si comunicare, pe un altfel de pitch, fiind un eveniment organizat de un jucator recunoscut al industriei – IQads si avand ca sustinator-fondator Bergenbier si ca partener tehnic PUMA.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


GMP+WEBSTYLER

In 2018, agentiile GMP Advertising si Webstyler au fuzionat, formand o singura agentie cu servicii intergrate GMP+WEBSTYLER, parte din GMP Group alaturi de GMP PR, Chapter 4 si Point Public Affairs. Cele doua agentii... vezi detalii »

Frank Group

Frank Group este un grup de agentii independente, care ofera servicii integrate si complete de comunicare. Din Grupul Frank fac parte companiile Frank (ATL, BTL, digital), Oxygen (PR), MSPS Marketing and... vezi detalii »

Subiecte

SectiuneBranded


Related