648 de lucrari inscrise de 23 de agentii la "10 ani de creativitate romaneasca"

648 de lucrari inscrise de 23 de agentii concureaza la "10 ani de creativitate romaneasca", competitia care premiaza cele mai bune reclame romanesti din perioada 2002 – 2011. Castigatorii vor fi desemnati in cadrul unei gale de premiere care va avea loc pe 18 octombrie la Opera Nationala Bucuresti, incepand cu orele 19.30, informeaza un comunicat emis de The Institute.

Agentiile inscrise in concurs sunt: DDB Bucharest, GAV Generic Audiovizual, Gavrila&Asociatii, GMP Advertising , Graffiti BBDO Bucharest, Grey-G2 Romania, Hippos, Leo Burnett Group, Lowe&Partners, Mercury360 Communications, Next Advertising, Odyssey Communication, Ogilvy Group Romania, Papaya Advertising, Propaganda, Publicis Romania, Right Media, Rusu+Bortun Brand Growers, Saatchi&Saatchi Romania, Totem Communication, Utopium, Vitrina Advertising si Webstyler.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


DDB Romania

DDB Romania este agentia de creatie membra The Group. The Group este lider al industriei de comunicare din Romania si include agentii specializate in servicii de creatie, media, digital, branding, relatii publice,... vezi detalii »

Mercury360

Cu o istorie de peste 25 de ani in Romania si, in continuare independenti, full-service, suntem una dintre putinele agentii care au capabilitatile necesare pentru a deveni partener pe intreaga durata a unei campanii,... vezi detalii »

VMLY&R COMMERCE

VMLY&R COMMERCE este agentia de End to End Creative Commerce, parte a WPP. Obiectivul nostru este acela de a crea experiente in retail care sa duca la cresterea businessului. Credem ca spatiul de retail are cel... vezi detalii »

MullenLowe

De 29 de ani in Romania, MullenLowe este o agentie de creatie, marketing si brand strategy, care isi propune sa isi pastreze mentalitatea de creativitate antreprenoriala si spiritul dinamic. Agentia se pozitioneaza... vezi detalii »

Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Propaganda

Vrem. Vrem mai mult. Vrem mereu mai mult, mereu mai inteligent, mereu mai nefacut, mereu mai special, mereu mai simplu si mai firesc. Vrem cu o incapatanare si o insistenta sacaitoare sa facem lucrurile cu cap si... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune

DictionarBranded


Related