648 de lucrari inscrise de 23 de agentii la "10 ani de creativitate romaneasca"

648 de lucrari inscrise de 23 de agentii concureaza la "10 ani de creativitate romaneasca", competitia care premiaza cele mai bune reclame romanesti din perioada 2002 – 2011. Castigatorii vor fi desemnati in cadrul unei gale de premiere care va avea loc pe 18 octombrie la Opera Nationala Bucuresti, incepand cu orele 19.30, informeaza un comunicat emis de The Institute.

Agentiile inscrise in concurs sunt: DDB Bucharest, GAV Generic Audiovizual, Gavrila&Asociatii, GMP Advertising , Graffiti BBDO Bucharest, Grey-G2 Romania, Hippos, Leo Burnett Group, Lowe&Partners, Mercury360 Communications, Next Advertising, Odyssey Communication, Ogilvy Group Romania, Papaya Advertising, Propaganda, Publicis Romania, Right Media, Rusu+Bortun Brand Growers, Saatchi&Saatchi Romania, Totem Communication, Utopium, Vitrina Advertising si Webstyler.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

WEBSTYLER

WEBSTYLER este cea mai premiată agenție de digital din România atât la nivel local cât și internațional. De 18 ani pe piață, timp în care a oferit servicii de strategie și creație la cele mai... vezi detalii »

GMP Advertising

GMP Advertising este una dintre cele mai premiate agenții independente din România pentru eficiență și creativitate. Este singura agenție românească deținătoare a două trofee Agenția Independentă a Anului... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune

DictionarRelated