Premii in valoare totala de 1 milion de dolari la a doua editie a competitiei bada 2.0 Power App Race

Samsung Electronics a lansat pe 24 octombrie competitia bada 2.0 Power App Race (editia a doua), in cadrul careia participantii trebuie sa dezvolte aplicatii pe care sa le expuna pe platforma Samsung  developer.bada.com, informeaza un comunicat emis de Millenium People. Castigatorii competitiei sunt recompensati cu sume in valoare totala de 1 milion de dolari. Inscrierile la concurs se fac in perioada 18 octombrie – 31 decembrie, pana la miezul noptii.

In cadrul celei de-a doua editii a competitiei, a fost lansata oficial platforma bada 2.0. Aici, participantii sunt incurajati sa dezvolte noi aplicatii mobile folosind bada 2.0 SDK. Creatorii primelor 10 aplicatii (5 aplicatii generale si 5 aplicatii pentru jocuri) care vor cumula 100.000 de descarcari in cadrul Samsung Apps, vor fi desemnati castigatorii competitiei si vor fi recompensati cu premii in bani in valoare totala de 1 milion de dolari. De asemenea, aplicatiile castigatoare vor primi simbolul “Power App” in lista Samsung Apps, marketing exclusiv si promovare.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related