FRIENDS Advertising semneaza rebranding-ul Bursei din Sibiu, denumita in prezent SIBEX – Sibiu Stock Exchange

FRIENDS Advertising a realizat pentru proiectul de rebranding strategia, schimbarea numelui si a identitatii vizuale, comunicarea de brand si programe de brand engagement pentru Bursa Monetar-Financiara si de Marfuri Sibiu, denumita in prezent SIBEX – Sibiu Stock Exchange, informeaza un comunicat emis de BORTUN•OLTEANU.

"Daca din punct de vedere strategic comunicarea financiar-bancara e printre cele mai dificile, atunci sa vedeti cum e sa incerci sa fii, simultan, in pozitia de a concilia urmatoarele provocari, in interiorul acestei categorii: A. un brand care trebuie, practic, construit de la zero B. o companie exclusiv centrata pe produs, cu apetit redus de marketing C. o presiune serioasa din partea competitiei, cu market share imens PLUS concurenta indirecta cu investitii masive D. un ciclu de vanzare intermediat si extrem de sensibil contextual - si literele alfabetului ar putea continua", a declarat Sorin Tranca (Creative Director si fondator, FRIENDS Advertising).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Friends\TBWA

Why work with an agency like FRIENDS\TBWA Bucharest? DisruptionⓇAlmost everyone in the business world knows about disruption, talks about disruption or wants to try it, sooner or later. Well, it’s maybe time... vezi detalii »

Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related