FRIENDS Advertising semneaza rebranding-ul Bursei din Sibiu, denumita in prezent SIBEX – Sibiu Stock Exchange

FRIENDS Advertising a realizat pentru proiectul de rebranding strategia, schimbarea numelui si a identitatii vizuale, comunicarea de brand si programe de brand engagement pentru Bursa Monetar-Financiara si de Marfuri Sibiu, denumita in prezent SIBEX – Sibiu Stock Exchange, informeaza un comunicat emis de BORTUN•OLTEANU.

"Daca din punct de vedere strategic comunicarea financiar-bancara e printre cele mai dificile, atunci sa vedeti cum e sa incerci sa fii, simultan, in pozitia de a concilia urmatoarele provocari, in interiorul acestei categorii: A. un brand care trebuie, practic, construit de la zero B. o companie exclusiv centrata pe produs, cu apetit redus de marketing C. o presiune serioasa din partea competitiei, cu market share imens PLUS concurenta indirecta cu investitii masive D. un ciclu de vanzare intermediat si extrem de sensibil contextual - si literele alfabetului ar putea continua", a declarat Sorin Tranca (Creative Director si fondator, FRIENDS Advertising).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Subiecte

SectiuneRelated