Aura Toma o inlocuieste pe Oana Cociasu in functia de Managing Director Lowe&Partners

Incepand cu 1 martie 2012, Aura Toma preia pozitia de Managing Director al agentiei de creatie Lowe&Parteners, inlocuind-o pe Oana Cociasu ce ocupa aceasta functie din 2006, potrivit unui comunicat emis de agentie. Oana Cociasu va ramane in board-ul grupului Lowe si va prelua noi atributii.

"Avem un plan ambitios pe care ni l-am propus pentru agentiile din grupul nostru in 2012. Am hotarat sa o aducem alaturi de noi la conducerea Lowe&Partners pe Aura Toma, de ale carei experienta, profesionalism si entuziasm vom beneficia pentru a duce agentia intr-o noua etapa. Oana Cociasu va ramane in board-ul grupului si va prelua noi atributii", a declarat Veronica Savanciuc (Presedinte si CEO al grupului Lowe).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

MullenLowe

De 29 de ani in Romania, MullenLowe este o agentie de creatie, marketing si brand strategy, care isi propune sa isi pastreze mentalitatea de creativitate antreprenoriala si spiritul dinamic. Agentia se pozitioneaza... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related