Lowe&Partners castiga pitch-ul de creatie Bancpost

In urma unui pitch de creatie, contul Bancpost trece in portofoliul agentiei Lowe&Partners, care va coordona activitatea de creatie pentru toate produsele de retail si corporate, informeaza un comunicat emis de Golin Harris. Agentia va oferi servicii de consultanta strategica, ATL, BTL si comunicare digitala. Contul a fost administrat anterior de catre G2 Romania.

"Oamenii sunt mult mai putin receptivi la produsele bancare in conditiile economice de azi, tocmai de aceea strategia de comunicare este foarte importanta. Am urmarit sa iesim din cliseele comunicarii clasice bancare si am vrut sa transmitem cat mai direct beneficiile produselor Bancpost. Abordarea noastra a plecat de la insight-ul ca fiecare persoana este unica in felul ei si trebuie tratata ca atare si tocmai acesta este mesajul pe care il vom transmite pe parcursul primei campanii dezvoltate impreuna", spune Mihai Fetcu (Creative Director Lowe&Partners).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Geometry

Suntem o agentie full service, parte a grupului WPP, care functioneaza pe piata romaneasca din 1992. Prietenii mai vechi ne stiu dupa numele anterioare (Grey, respectiv G2). Din iunie 2013 a luat nastere un nou grup... vezi detalii »

Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

Branduri

Subiecte

Sectiune

DictionarRelated