Gala EFFIE Romania 2012 va avea loc pe 4 iunie, la Ateneul Roman

Pe 4 iunie, incepand cu ora 20:00, castigatorii premiilor EFFIE 2012 vor fi anuntati in cadrul festivitatii de premiere, la Ateneul Roman din Bucuresti.

In acest an, in cursa pentru obtinerea unui trofeu EFFIE au intrat 80 de campanii si 27 de agentii si clienti. Agentiile participante sunt: 23 Communication Ideas, Arsenoaiei & Matasel, BBDO Group, BrandTailors, Bridge Communication, CAP, Cohn&Jansen JWT, G2 Romania, GMP Advertising, Grup Sapte, Headvertising, iLeo, Leo Burnett & Target Romania, Marks, McCann Worldgroup, Mercury 360, Next Advertising, Ogilvy Group Romania, Papaya Advertising, Propaganda, Publicis, Saatchi&Saatchi Romania, Sister, Tempo Advertising, The Geeks, Unilever, Webstyler.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


The Geeks Bucharest

The Geeks este parte din Saatchi Creative Hub Bucharest, impreuna cu Saatchi & Saatchi Romania. Agentia se pozitioneza ca un partener de business cu focus pe solutii creative multidisciplinare de comunicare si... vezi detalii »

VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

Mercury360

Cu o istorie de peste 25 de ani in Romania si, in continuare independenti, full-service, suntem una dintre putinele agentii care au capabilitatile necesare pentru a deveni partener pe intreaga durata a unei campanii,... vezi detalii »

Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Propaganda

Vrem. Vrem mai mult. Vrem mereu mai mult, mereu mai inteligent, mereu mai nefacut, mereu mai special, mereu mai simplu si mai firesc. Vrem cu o incapatanare si o insistenta sacaitoare sa facem lucrurile cu cap si... vezi detalii »

Festivaluri

SectiuneBranded


Related