Gala Effie 2011 are loc la Ateneul Roman. Trupa 23 canta la afterparty

Festivitatea de acordare a premiilor celei de-a opta editii Romanian Effie Awards are loc luni, 13 iunie, incepand cu ora 19.00, la Ateneul Roman, si este urmata de un afterparty in cadrul URSUS Inspiration Nights in Club Tribute, la care canta trupa 23, potrivit unei informari de presa din partea The Institute.

Participantii la gala se pot inscrie pe pagina de Facebook a premiilor Effie Romania (facebook.com/effieromania), tab-ul "Ursus Inspiration Nights", pentru a primi aparate foto de unica folosinta cu care sa surprinda momentele de succes ale colegilor urcati pe scena sau sa faca fotografii chiar in momentul in care urca pe scena.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Cohn&Jansen JWT

We're always looking for relevant and visible ideas that take into account the cultural and social context of the world we’re in. Strategy & planningWe turn insights into relevant communication strategies.... vezi detalii »

Geometry

Suntem o agentie full service, parte a grupului WPP, care functioneaza pe piata romaneasca din 1992. Prietenii mai vechi ne stiu dupa numele anterioare (Grey, respectiv G2). Din iunie 2013 a luat nastere un nou grup... vezi detalii »

Festivaluri

SectiuneRelated