Gala Effie Romania 2012 va fi transmisa live

Gala Effie Romania 2012, eveniment ce va avea loc in seara de 4 iunie, la Ateneul Roman din Bucuresti, va putea fi urmarita online, pe www.effie.ro si pe www.b1tv.ro.

In acest an, in cursa pentru obtinerea unui trofeu au intrat 80 de campanii si 27 de agentii si clienti. Agentiile participante sunt: 23 Communication Ideas, Arsenoaiei & Matasel, BBDO Group, BrandTailors, Bridge Communication, CAP, Cohn&Jansen JWT, G2 Romania, GMP Advertising, Grup Sapte, Headvertising, iLeo, Leo Burnett & Target Romania, Marks, McCann Worldgroup, Mercury 360, Next Advertising, Ogilvy Group Romania, Papaya Advertising, Propaganda, Publicis, Saatchi&Saatchi Romania, Sister, Tempo Advertising, The Geeks, Unilever, Webstyler.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Mercury360

Cu o istorie de peste 25 de ani in Romania si, in continuare independenti, full-service, suntem una dintre putinele agentii care au capabilitatile necesare pentru a deveni partener pe intreaga durata a unei campanii,... vezi detalii »

Marks

Marks este un nou tip de echipa, iar fondatorii Marks sunt specialisti care vin atat din “lumea clientului”, cat si din “lumea agentiilor”; specialisti in domenii diferite –... vezi detalii »

Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Propaganda

Vrem. Vrem mai mult. Vrem mereu mai mult, mereu mai inteligent, mereu mai nefacut, mereu mai special, mereu mai simplu si mai firesc. Vrem cu o incapatanare si o insistenta sacaitoare sa facem lucrurile cu cap si... vezi detalii »

Oameni

Festivaluri

SectiuneBranded


Related