AdPrint Festival 2012 a desemnat castigatorii competitiilor ADVERTISING Angels si DESIGN Angels

AdPrint Festival 2012 si-a anuntat castigatorii in cadrul unei petreceri ce a avut loc pe 13 iunie in Energiea, partenerul festivalului. In cadrul evenimentului, Energiea a lansat o campanie de revitalizare a printului la nivel european, prin intermediul careia provoaca agentiile de publicitate din Europa sa creeze cate o lucrare, pentru a promova importanta printului ca mediu cu istorie si valoare.

AdPrint si Energiea isi propun sa obtina suportul publisherilor atat pe plan national, cat si european si al partenerilor media ai festivalului, care sa ofere spatii pentru printarea mesajelor generate de campanie.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Mercury360

Cu o istorie de peste 25 de ani in Romania si, in continuare independenti, full-service, suntem una dintre putinele agentii care au capabilitatile necesare pentru a deveni partener pe intreaga durata a unei campanii,... vezi detalii »

Ogilvy Romania

Ogilvy România face parte din rețeaua internațională Ogilvy si oferă pietei din Romania următoarele arii de expertiză, la nivel integrat: strategie de brand, advertising, customer engagement, PR & Influence... vezi detalii »

Oameni

Festivaluri

SectiuneRelated