AdPrint Festival 2012 a desemnat castigatorii competitiilor ADVERTISING Angels si DESIGN Angels

AdPrint Festival 2012 si-a anuntat castigatorii in cadrul unei petreceri ce a avut loc pe 13 iunie in Energiea, partenerul festivalului. In cadrul evenimentului, Energiea a lansat o campanie de revitalizare a printului la nivel european, prin intermediul careia provoaca agentiile de publicitate din Europa sa creeze cate o lucrare, pentru a promova importanta printului ca mediu cu istorie si valoare.

AdPrint si Energiea isi propun sa obtina suportul publisherilor atat pe plan national, cat si european si al partenerilor media ai festivalului, care sa ofere spatii pentru printarea mesajelor generate de campanie.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Friends\TBWA

Why work with an agency like FRIENDS\TBWA Bucharest? DisruptionⓇAlmost everyone in the business world knows about disruption, talks about disruption or wants to try it, sooner or later. Well, it’s maybe time... vezi detalii »

Mercury360

Cu o istorie de peste 25 de ani in Romania si, in continuare independenti, full-service, suntem una dintre putinele agentii care au capabilitatile necesare pentru a deveni partener pe intreaga durata a unei campanii,... vezi detalii »

Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related