575 de lucrari au fost inscrise pentru AdPrint 2012

59 de agentii de publicitate din 20 de tari concureaza anul acesta in cadrul celor doua competitii ale festivalului AdPrint: ADVERTISING si DESIGN Angels. Acestea au inscris in total 575 de lucrari.

Castigatorii vor fi anuntati atat in cadrul petrecerii AdPrint, ce va avea loc pe 13 iunie, la Energiea (Bucuresti), cat si pe site-ul oficial al festivalului. Pe 13 iunie, incepand cu ora 20:00, industria de advertising va sarbatori print-ul in cadrul unei petreceri organizate de The Institute, in parteneriat cu Grolsch. Evenimentul va fi completat de un concert Les Elephants Bizarres, de un atelier de tehnici tipografice sustinut de Razvan Supuran si de o expozitie Reclame Vechi Romanesti.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Mercury360

Cu o istorie de peste 25 de ani in Romania si, in continuare independenti, full-service, suntem una dintre putinele agentii care au capabilitatile necesare pentru a deveni partener pe intreaga durata a unei campanii,... vezi detalii »

AMPRO

Infiintata in 2005, AMPRO este cea mai premiata agentie de strategie si design de brand din Romania, care ofera o gama completa de servicii de branding. Obiectivul AMPRO este sa ajute produsele clientilor sa fie... vezi detalii »

Ogilvy Romania

Ogilvy România face parte din rețeaua internațională Ogilvy si oferă pietei din Romania următoarele arii de expertiză, la nivel integrat: strategie de brand, advertising, customer engagement, PR & Influence... vezi detalii »

Festivaluri

SectiuneBranded


Related