Creativitatea pe un colt de revista

L-am prins greu. De zile intregi era prin filmari pentru primul spot TV semnat de agentie, pentru compania de medicamante Terapia. Dan Moldovan e Creative Director si asociat la Propaganda, care si-a facut un titlu de glorie la Ad'Or 2005 prin printul de autopromovare in care un capac cu inel desfacut de pe o cutie de conserva devine medalie. Ii place sa se laude cu lucrurile mai degraba marunte.

IQads: De pe unde v-ati adunat fiecare?
Dan Moldovan: In 2004, cand am ajuns eu in Propaganda, agentia exista deja. A fost fondata de Adrian Tuluca si avea deja doi ani. El cauta un creative bun si implicit un asociat. Cam asa se intampla peste tot in cazul agentiilor mici: cand vrei sa intri, motivatia cea mai buna este sa-ti dea cineva actiuni, sa devii parte a business-ului. Eu abia venisem de la Ogilvy, ne-am intalnit prin cineva si dupa doua saptamani de tatonari am ales Propaganda.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Propaganda

Vrem. Vrem mai mult. Vrem mereu mai mult, mereu mai inteligent, mereu mai nefacut, mereu mai special, mereu mai simplu si mai firesc. Vrem cu o incapatanare si o insistenta sacaitoare sa facem lucrurile cu cap si... vezi detalii »

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related