La Backyard Weekend grafferul Mihai Neom a pictat o bucata din sticla ABSOLUT

Pernod Ricard Romania, G2 Romania, Front Line Marketing si 2active PR au contribuit la implementarea proiectului Backyard Weekend, informeaza un comunicat emis de 2active PR. Proiectul a fost lansat printr-un eveniment, organizat in parteneriat cu echipa de la COLOR, care a avut loc in perioada 23 – 24 iunie in Complexul Studentesc Tei.

Evenimentul a oferit prilejul pentru continuarea campaniei ABSOLUT BLANK, in cadrul careia artisti precum Andrei Pavel, Loreta Isac, George Neagu, Sorina Vazelina, Alina Buzila, Elis Iaia, All Hollow si Cutarica au conturat pana acum bucati din sticla uriasa de ABSOLUT. Mihai Neom, graffer, a realizat weekend-ul trecut lucrarea "Masina de culori" folosind una dintre bucatile din sticla ABSOLUT. Conceptul lucrarii a fost un desen din copilarie reintepretat folosind graffiti-ul.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related