Matzisor ii menajeaza inima lui Pufulet in noul spot Aspacardin semnat de Lowe & Partners si Medic One

Matzisor ii menajeaza inima lui Pufulet in noul spot Aspacardin semnat de Lowe & Partners si Medic One

[UPDATE] Lowe & Partners si Medic One semneaza cea mai recenta campanie de comunicare pentru Aspacardin, produs adjuvant utilizat in tratamentul aritmiilor, aflat in portofoliul Terapia Ranbaxy, informeaza un comunicat de presa emis de GolinHarris. Campania a inceput in luna mai, urmand sa ruleze pana la finalul anului in flight-uri, si este comunicata prin spot TV si materiale pentru pacienti si medici

Ideea campaniei a pornit de la faptul ca in Romania tratamentul preventiv pentru aritmii nu este foarte folosit, brieful primit de agentie cerand un concept de comunicare proaspat pentru Aspacardin.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

MullenLowe

De peste 25 de ani in Romania, MullenLowe este o agentie de creatie, marketing si brand strategy care isi propune sa isi pastreze mentalitatea de creativitate antreprenoriala si spiritul dinamic. Agentia se... vezi detalii »

Branduri

Subiecte

SectiuneBranded


Related