Cursuri de comunicare in cadrul Universul DallesGO

Au inceput inscrierile pentru cursurile de comunicare din cadrul celei de-a cincea editii a cursurilor Universul DallesGO, platforma de cursuri after work din domeniul industriilor creative.

Ioana Manoiu (Managing Partner, GMP PR) va sustine cursul de PR, pregatind pentru participanti un program intensiv de workshop-uri de comunicare bazate pe studii de caz. Ioana Manoiu este, totodata, profesor asociat al Facultatii de Jurnalism si Stiintele Comunicarii, avand peste 12 ani de experienta in domeniul relatiilor publice. Dupa o scurta perioada in presa si 5 ani intr-o agentie multinationala de publicitate, a lansat agentia GMP PR in 2005. GMP PR a fost desemnata in 2006 si 2011 Agentia de PR a Anului in Romania, in palmaresul acestuia numarandu-se si titlurile de "European Newcomer Agency of the Year" si "Best PR Launch of the Year". Cursul este destinat persoanelor care isi doresc o cariera in relatii publice si va aborda teme precum comunicare B2B, CSR, event management, corporate affairs etc.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


GMP & U

După 18 de ani pe piață, agenția devine GMP & U, an IDEA Company, care crede în puterea ideilor și în soluții fluide la problemele complexe de business, de astăzi. Numele GMP & U vorbește despre... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related