Publicitari romani cu pretentii internationale

Publicitari romani cu pretentii internationale

ADC aduce o noua competitie pe piata romaneasca. Si daca clientilor le place sa strambe din nas in fata executiilor prezentate de agentii, acum e randul publicitarilor sa fie carcotasi si sa-si exerseze ochiul de soacra. Adica sa nu le vina sa creada ca o competitie organizata pe plaiuri mioritice se poate ridica la standardul impus de competitiile internationale. Si-aici a intervenit ADC*RO Awards. Au pornit de la nelinistea asta a romanilor – ca oricat de buna ar fi ideea, la noi implementarea o strica – si-au venit cu un argument care sa aduca linistea in sufletele publicitarilor: avem juriu romanesc, dar nivelul, ehe, e international.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


ADC*RO

Art Directors Club Romania (ADC*RO) a fost infiintat in 2008 si reprezinta o asociatie non-profit, al carei obiectiv este acela de a promova si de a recunoaste excelenta in creativitate. Art Directors Club Romania... vezi detalii »

Companii

Subiecte

Sectiune

Dictionar


Comentarii

Semiramid Tismaneanu
acum 11 ani
Daca tot le-ai postat, de ce ne si povestesti spoturile? Pentru asta cam faci in cea mai mare parte a articolului.
Anca Pantus
acum 11 ani
Ideea era sa subliniez cateva dintre detaliile care mi-au placut mie in particular. Nu puteam sa fac asta fara sa povestesc putin contextul


Branded


Related