Mobile Works preia 70% din actiunile Magnetic Studios pentru a avea un departament propriu de tehnologie

Lansata pe piata in februarie 2012, agentia de mobile marketing Mobile Works, parte a grupului Lowe, anunta astazi achizitia companiei Magnetic Studios, ca parte a intentiei de a avea un laborator de tehnologie special, potrivit unui comunicat de presa emis de GolinHarris.

Magnetic Studios are o echipa de 15 specialisti, majoritatea cu peste cinci ani de experienta, aria de expertiza a acestora fiind programare si cercetare. Focusul primar va consta in dezvoltarea de aplicatii native pentru sisteme de operare iOS si Android, proiecte de Augmented Reality, dar si optimizarea de website-uri pentru telefonul mobil. Mobile Works a preluat 70% din companie, managementul operational fiind asigurat in continuare de Ionut Grigorescu, care detine restul de 30% din actiuni.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related