Austrian Airlines a ales pachetul Initiative - Lowe

Austrian Airlines, membra Star Alliance, prima si cea mai mare alianta de companii aeriene din lume, deruleaza impreuna cu Initiative si Lowe o ampla campanie de comunicare, ce include campania de imagine, o promotie si o campanie longhaul.

Avand ca obiectiv principal cresterea awareness-ului Austrian Airlines, campania de imagine comunicata de Initiative pe televiziune si in presa locala se deruleaza in doua etape, in perioada aprilie - noiembrie, cu o mica pauza pe timpul verii. Atat printurile, cat si spotul TV pun accentul pe un mesaj care indeamna la relaxare, in timpul curselor de lunga durata, insa confortabile, oferite de Austrian Airlines.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Initiative Romania

Initiative este una dintre cele mai mari retele independente de media din lume, asigurand servicii specializate de strategie, planificare si cumparare de media. Initiative este membra a Interpublic Group of... vezi detalii »

MullenLowe

De 29 de ani in Romania, MullenLowe este o agentie de creatie, marketing si brand strategy, care isi propune sa isi pastreze mentalitatea de creativitate antreprenoriala si spiritul dinamic. Agentia se pozitioneaza... vezi detalii »

SectiuneBranded


Related