Valentine’s Day e noul Black Friday roz

Valentine’s Day e noul Black Friday roz

Daca in 2011 si 2012 campaniile si activarile locale si internationale de Valentine’s Day ne-au dat multe subiecte de scris si de bine si de rau, anul asta parca si uitasem ca se intampla ceva pe 14 februarie. Dupa ce anul trecut toate brand-urile care au oaresce buget de marketing in Romania s-au batut sa demonstreze ca stiu cu ce se mananca noua sarbatoare, anul asta… cri-cri… mai nimic.

Acum 2 saptamani, cand ar fi trebuit sa demareze activarile speciale, am surfat web-ul sa le identific. Era liniste si parea ca lumea lucreaza mai degraba la brief-urile pentru Paste. La fel si acum o saptamana, cand ar fi fost cam ultima sansa sa mai incepi ceva. In 2012 am scris despre 10 initiative romanesti, anul asta vom scrie despre mai putine care au facut campanie. Pentru ca restul s-au rezumat la a ne invada news feed-ul de pe Facebook cu fotografii roz cu inimioare si cupluri care le consuma produsul, peste care si-au trantit total intamplator logo-ul.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related