Leo Burnett & Target, premiata la Intercontinental Advertising Cup

Leo Burnett & Target, premiata la Intercontinental Advertising Cup

Leo Burnett & Target a fost castigatoarea categoriei Best of Admaking, subcategoria Best of Strategy cu proiectul pentru Fundatia Mihai Nesu - "Secunda - Viata" in cadrul Intercontinental Advertising Cup, potrivit TheCupAwards.com. Festivalul de publicitate rasplateste capacitatea publicitarilor de a exploata genius loci, specificul culturii si a societatii pentru care e dezvoltata campania.

De asemenea, Leo Burnett & Targett este finalista la categoria Best of Products and Services, subcategoria Best of Social Engagements cu acelasi proiect, iar McCann Erickson este finalista la categoria Best of Media, subcategoria Best of PR cu proiectul "Romanians are smart" pentru Rom.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related