Pizza, Hot Dog si Mr. Cartofi Prajiti adapteaza o melodie Proconsul in noua campanie Tomi, semnata de Jazz

Pizza, Hot Dog si Mr. Cartofi Prajiti adapteaza o melodie Proconsul in noua campanie Tomi, semnata de Jazz

“Numai Tomi ar putea / Sa te-aduca in viata mea / Mai mult gust eu as avea / Premii ai lua…”. Sunt versurile adaptate pe linia melodica a cantecului "Cerul" (Proconsul) pe care mascotele Pizza, Hot Dog si Mr. Cartofi Prajiti le canta in fata raftului de ketchup in noua campanie Tomi, dezvoltata de Jazz Communications.

Campania promotionala "Da-i cu Tomi, da-i cu premii!" a demarat la 1 aprilie si este comunicata pe TV, in in-store si online, pe platforma tomidagustul.ro, unde participantii pot inscrie codurile promotionale si pot canta melodia ca la karoke. Melodia se va auzi in curand si la Radio ZU, unde va putea fi cantata in direct de catre ascultatori, care pot castiga camere foto Nikon. Premii vor fi oferite si pe pagina de Facebook a brand-ului.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Zenith

Zenith este The ROI Agency. Printr-o combinatie unica de date, tehnologie si specialisti in domeniu, facem fata chiar si celor mai complexe provocari si contribuim activ la cresterea business-urilor clientilor... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related