Armada a lansat o noua gama de mezeluri premium pentru producatorul Facos

Armada a lansat o noua gama de mezeluri premium pentru producatorul Facos

Agentia Armada anunta lansarea primei campanii pentru gama de mezeluri premium "Tara de Sus" a producatorului Facos din zona Sucevei. Armada gestioneaza comunicarea (strategie, consultanta, ATL, BTL si implementare) pentru toate brand-urile Facos incepand cu octombrie 2012.

Ideea crearii acestei game de produse a plecat de la o cercetare demarata de agentie si client in urma careia au descoperit o nisa - mezeluri premium preparate "ca la tara, ca in casa omului" care erau de obicei prezente numai la targuri cu produse traditionale. Astfel a aparut ideea de a crea o gama de produse dupa retete transmise din tata-n fiu, diferite de la gospodarie la gospodarie, care sa aiba in spate o poveste autentic bucovineana.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Armada

Noi, la Armada, credem in munca bine facuta. In lucruri care au cap si coada. In timp ce altii o iau poate pe scurtatura, noi alegem varianta de traseu complet si ne asiguram ca fiecare pas e bine infipt in ceea ce... vezi detalii »

Branduri

Subiecte

SectiuneRelated