Playeri majori ai industriei de digital advertising din intreaga lume vor fi prezenti la ICEEfest 2013

Playeri majori ai industriei de digital advertising din intreaga lume vor fi prezenti la ICEEfest 2013

ICEEfest 2013 vine in intampinarea creativilor din marcomm cu speakeri din agentii de publicitate de top la nivel international. Evenimentul are loc pe 6 si 7 iunie la Grand Cinema Digiplex din cadrul Baneasa Shopping City.

Printre speakerii confirmati pentru 6 si 7 iunie se afla:

- Tom Eslinger, Worldwide Digital Creative Director, Saatchi & Saatchi, primul presedinte al juriului Cannes Cyber si Mobile Lions;

- Geoffrey Hantson, Executive Creative Director, Duval Guillaume Modem, considerat unul dintre cei mai creativi 25 de oameni din advertising, castigator a 14 premii Cannes Lions - dintre care 8 de aur - agentia sa fiind si cea mai premiata la Eurobest 2012, cu 23 de premii;

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

ThinkDigital

ThinkDigital este un digital media powerhouse cu sediul central la Bucuresti si reprezentanti in mai multe tari din regiune, care opereaza 3 linii principale de business: 1. Sales House/Adnetwork: Monetizeaza in... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related