Expo & masa rotunda "Branding Romania" pe 26 iunie, la ICR Paris

ICR Paris ne invita sa descoperim Romania prin ochii unui designer roman, The Happyholic (a.k.a. Ioana Negulescu), pe 26 iunie, in cadrul vernisajului dedicat proiectului Discover the mania in Ro+mania. Acesta consta intr-o serie de printuri publicitare menite sa promoveze aspecte mai putin cunoscute ale Romaniei: tara ca o destinatie “cool” de vacanta pentru tineri.

Vernisajul este urmat de o masa rotunda, in care Mihai Gongu (GMP Advertising), Nick Baum (TBWA Worldwide), Ioana Mihai (IQads), Ioana Negulescu (The Happyholic) si Yvette Larsson (The Bucharest Lounge) continua discutia despre brandul de tara: cine ce face pentru imaginea de tara a Romaniei, care sunt campaniile de publicitate care promoveaza Romania si in ce masura acestea contribuie la crearea unei strategii de imagine a tarii.

Nick Baum (TBWA Worldwide) si-a inceput cariera in publicitate la Ogilvy and Mather, in Londra si Paris. S-a implicat ulterior in lansarea si dezvoltarea agentiei BDDP, la vremea aceea fiind considerata una dintre agentiile cu ascensiunea cea mai rapida. Dupa patru ani la conducerea EURO RSCG Europe, s-a intors la BDDP, recent fuzionata cu TBWA.

In ultimii 12 ani, Yvette Larsson (The Bucharest Lounge) a locuit in Norvegia, Danemarca, Anglia si Franta. Yvette a descoperit pentru prima data Romania in 1985 si, ulterior, din nou, in 2011. In prezent, detine blogul The Bucharest Lounge si pregateste o carte despre Romania.

Mihai Gongu (GMP Advertising) si-a inceput aventura in publicitate odata ce a castigat un concurs organizat de Marca inregistrata, premiul fiind un stagiu de practica la Leo Burnett. Ulterior, a lucrat la Graffiti BBDO, unde a fost Senior Copywriter, Deputy Creative Director si Creative Director, lucrand si la biroul BBDO din Berlin. Incepand cu ianuarie 2013, Mihai este Creative Director la GMP Advertising, alaturi de care a dezvoltat campania pentru ziarul Gandul "Why don't you come over?"

Inainte sa lucreze ca Editor la IQads, Ioana Mihai a mai lucrat in alte agentii de publicitate din Romania, precum Draftcb si McCann Erickson. Este pasionata de voluntariat si mereu curioasa, dornica de experiente interculturale. In prezent, coordoneaza seria de evenimente marca SMARK KnowHow menite sa ofere informatii relevante pentru profesionistii in marketing si publicitate din Romania.

Mai multe detalii sunt disponibile pe site-ul ICR.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Romania

Ogilvy România face parte din rețeaua internațională Ogilvy si oferă pietei din Romania următoarele arii de expertiză, la nivel integrat: strategie de brand, advertising, customer engagement, PR & Influence... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

SectiuneRelated