Eventures lanseaza proiectul cultural Cooltivator.ro

Eventures lanseaza proiectul cultural Cooltivator.ro

Eventures a lansat platforma cooltivator.ro, un proiect cultural care are menirea de a aduna si sintetiza cele mai interesante subiecte culese din "gradina internetului". Continutul website-ului va fi produs in totalitate de o echipa de 11 persoane, condusa de Diana Vasilescu (Redactor-sef si Senior Account Manager, Eventures).

Website-ul contine opt sectiuni. Prima,"de iesit", povesteste despre locuri la moda pe care publicul ar putea sa le viziteze, "de ascultat" prezinta sugestii de melodii, "de stiut" e o sectiune care cuprinde topuri si curiozitati din viata de zi cu zi, "de butonat" include informatii despre gadget-uri, jocuri sau noutati in materie de tehnologie, "de vazut" prezinta o lista de filme si seriale interesante, dar si clipuri neobisnuite de pe YouTube, "de incercat" este o sectiune dedicata lucrurilor care aduc plusvaloare vietii de zi cu zi (de la site-uri pana la aplicatii), "de apreciat" are recomandari din domeniul artei si "de urmat" prezinta trenduri/perioade/concepte din cultura internauta.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related