Persil si Iuliana Tudor se asociaza in prima campanie locala a brandului

Persil si Iuliana Tudor se asociaza in prima campanie locala a brandului

Persil va lansa prima campanie locala a brandului, in care isi va asocia imaginea din Romania cu prezentatoarea TV Iuliana Tudor, gazda emisiunii TVR "O data-n viata". Asocierea are la baza rezultatele unui studiu Gfk Omnibus, care a aratat ca publicul recunoaste si respecta in Iuliana Tudor un profesionist desavarsit, o mama devotata copilului sau, precum si o sotie care crede cu tarie in valorile familiale, arata un comunicat emis de GMP PR.

Pornind de la sloganul "Curatenia perfecta inseamna Persil", campania vizeaza promovarea beneficiilor detergentului sub forma de gel, cu o formula activa de la 20 C. Mai mult, compania isi propune educarea consumatorului roman in ceea ce priveste detergentul lichid, care este mai eficient, mai sustenabil si mai usor de utilizat decat cel clasic.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


DDB Romania

DDB Romania este agentia de creatie membra The Group. The Group este lider al industriei de comunicare din Romania si include agentii specializate in servicii de creatie, media, digital, branding, relatii publice,... vezi detalii »

GMP PR

Fondată în 2007, GMP PR, parte a GMP Group, este una dintre cele mai importante agenţii de relaţii publice din România. De-a lungul timpului, activitatea agenţiei a fost recunoscută local şi internaţional... vezi detalii »

Branduri

Subiecte

Sectiune

DictionarBranded


Related