GolinHarris – Pe lista castigatorilor la Cristal PR Award

GolinHarris – Pe lista castigatorilor la Cristal PR Award

GolinHarris a fost premiata la Cristal Festival. Campania “Smart Girls Do It Once A Month”, realizata impreuna cu Medic One pentru MSD, a primit un Sapphire la categoria Products si un Emerald la categoria Best Brand Development, in cadrul competitiei Cristal PR Award. Castigatoarea marelui premiu (Grand Cristal) a fost campania Follow2Unfollow realizata de Starcom MediaVest Group SUA pentru Guvernul din Puerto Rico (Correctional and Rehabilitation Department).

Campania “Fetele destepte o fac o data pe luna”, initiata de cerculfetelordestepte.ro, o platforma online care ofera informatii legate de contraceptie si prezinta diferitele optiuni disponibile astazi, a luat nastere ca urmare a ratei avorturilor din Romania care continua sa fie printre cele mai ridicate din Europa, informeaza un comunicat emis de GolinHarris.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Starcom MediaVest

Agentia Starcom MediaVest Group este parte din cea mai mare retea de media din lume, SMG Worldwide, si din grupul de comunicare Leo Burnett. Infiintata in 2000, Starcom este prima agentie de media din Romania... vezi detalii »

Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Oameni

Festivaluri

Subiecte

SectiuneBranded


Related