Ogilvy PR Worldwide: principalele trenduri in PR pentru 2014

Ogilvy PR Worldwide: principalele trenduri in PR pentru 2014

Cat de importante sunt vizualurile, cum sa abordezi un jurnalist, cum va evolua "The Internet of Things” si ce asteapta consumatorii de la continutul oferit de branduri- la toate aceste intrebari raspunde Jennifer Risi  (Managing Director, Ogilvy Media Influence Group, Head of Media Relations, North American Communications), intr-un clip online publicat pe canalul de YouTube al Ogilvy PR Worldwide.

Profesionistii din domeniul Relatiilor Publice incep sa isi dea seama ca stirile printate si comunicatele de presa isi pierd din importanta in fata unor vizualuri mai engaging, a infograficelor sau a clipurilor care devin virale prin intermediul unor canale precum YouTube, spune Jennifer Risi. Este necesar ca profesionistii sa fie capabili sa isi adapteze mesajul la cat mai multe canale, digitalizarea presupunand ca informatiile diseminate sa fie usor de inteles si de dat mai departe. Comunicarea vizuala ajuta consumatorul, mereu conectat si mereu grabit,  sa consume rapid si mareste sansele ca acesta sa dea informatia mai departe.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related