Noul Director de Creatie al agentiei Bridge Communication este Razvan Patriche

Noul Director de Creatie al agentiei Bridge Communication este Razvan Patriche

Incepand cu luna martie a acestui an, Razvan Patriche (ex-Senior Art Director, Grafitti BBDO) ocupa functia de Director de Creatie in cadrul agentiei Bridge Communication, condusa de Afrodita Blasius (Managing Partner).

“Dupa o perioada – mai lunga decat mi-am propus – petrecuta intr-o multinationala, am decis sa fac o schimbare in plan personal si profesional. Dorinta mea a coincis cu planurile de viitor ale Afroditei Blasius, care mi-a propus sa ma ocup de directia creativa a agentiei”, a spus Razvan Patriche pentru IQads. “Planurile noastre sunt, evident, cat mai multe pitch-uri si premii castigate, work de calitate pentru clientii din portofoliu (intr-o ordine aleatorie): Allianz-Tiriac, Agrana Romania, Leroy Merlin, Banat Bun/Collini, Unilever, PayPoint, yuppies si, nu in ultimul rand, o atmosfera cat mai fun in agentie, care sa ne conduca la rezultate pe masura.”

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


DDB Romania

DDB Romania este agentia de creatie membra The Group. The Group este lider al industriei de comunicare din Romania si include agentii specializate in servicii de creatie, media, digital, branding, relatii publice,... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related