Noul Director de Creatie al agentiei Bridge Communication este Razvan Patriche

Noul Director de Creatie al agentiei Bridge Communication este Razvan Patriche

Incepand cu luna martie a acestui an, Razvan Patriche (ex-Senior Art Director, Grafitti BBDO) ocupa functia de Director de Creatie in cadrul agentiei Bridge Communication, condusa de Afrodita Blasius (Managing Partner).

“Dupa o perioada – mai lunga decat mi-am propus – petrecuta intr-o multinationala, am decis sa fac o schimbare in plan personal si profesional. Dorinta mea a coincis cu planurile de viitor ale Afroditei Blasius, care mi-a propus sa ma ocup de directia creativa a agentiei”, a spus Razvan Patriche pentru IQads. “Planurile noastre sunt, evident, cat mai multe pitch-uri si premii castigate, work de calitate pentru clientii din portofoliu (intr-o ordine aleatorie): Allianz-Tiriac, Agrana Romania, Leroy Merlin, Banat Bun/Collini, Unilever, PayPoint, yuppies si, nu in ultimul rand, o atmosfera cat mai fun in agentie, care sa ne conduca la rezultate pe masura.”

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

SectiuneRelated