JANDL a devenit cea mai mare mica agentie din lume

JANDL a devenit cea mai mare mica agentie din lume

Ca un raspuns la fuziunile care au avut loc pe piata de publicitate globala in ultimii ani, JANDL, o agentie de creatie din Bratislava, a lansat o campanie de auto-promo prin care si-a deschis o filiala in toate tarile lumii. In centrul campaniei se afla o platforma online care prezinta realizarile fiecarei filiale si invita publicitari din toate colturile lumii sa li se alature.

Conform lui Alex Strimbeanu (Creative Director, JANDL) prin campania "The Biggest Smallest Agency in The World", agentia vrea sa se laude: "Am pornit de la cat de mari se dau retelele de publicitate, vezi cazul Omnipub (Omnicom si Publicis), care a creat cea mai mare agentie din istorie, si am zis sa facem una si mai mare. Cum nimeni nu a deschis un office in fiecare tara a lumii, am zis sa fim noi primii. Asta am si facut, insa virtual, avand in vedere ca noi suntem un creative shop independent. E o campanie facuta in felul nostru disruptive si distractiv".

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related