Maria Teodorof, copywriter/23 de ani, castigatoarea unui Gold la Creative Conscience Awards din UK

Maria Teodorof, copywriter/23 de ani, castigatoarea unui Gold la Creative Conscience Awards din UK

Maria Teodorof are 23 de ani si e copywriter la The Geeks. Si-a dat seama ca vrea sa lucreze in publicitate dupa o singura zi petrecuta la un job de vanzari. De atunci si pana acum a acumulat cam 2 ani de experienta in domeniu, dar tocmai si-a taiat o liniuta de pe bucket list-ul profesional – a castigat un premiu pentru o campanie realizata integral de ea.

Campania Mariei a castigat foarte recent un Gold la o competitie pentru studenti din UK, Creative Conscience Awards 2014, iar ea urmeaza sa mearga in Londra pentru a participa la Gala de premiere.

"Meet Ana" e inspirat de povestea unei rude apropiate si atinge intr-un mod original o nuanta mai putin abordata a violentei domestice: tendinta femeilor de a rationaliza abuzurile fizice si psihice, adoptand justificarile si gandirea celui care le provoaca.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


The Geeks Bucharest

The Geeks este parte din Saatchi Creative Hub Bucharest, impreuna cu Saatchi & Saatchi Romania. Agentia se pozitioneza ca un partener de business cu focus pe solutii creative multidisciplinare de comunicare si... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related