Sonia Dao este noul Digital Account Director MAINSTAGE | THE AGENCY

Sonia Dao este noul Digital Account Director MAINSTAGE | THE AGENCY

MAINSTAGE | THE AGENCY, agenția de publicitate full service lansată de grupurile de entertainment Global Records și Untold, anunță numirea Soniei Dao în funcția de Digital Account Director. Cu peste 6 ani de experiență în domeniul comunicării, Sonia Dao va coordona departamentul de Social Media al companiei pentru clienți precum PENNY, Mega Mall, Mathaus sau FruFru.

 

Sonia completează echipa MAINSTAGE și va contribui la consolidarea conceptului de Pop Culture în serviciile oferite clienților noștri. Sunt sigur că va aduce o nouă perspectivă brief-urilor, oferind totodată consultanță cu un input strategic, disruptiv în proiectele de Social Media pe care le va coordona în cadrul agenției.”, afirmă Mădălin Nitiș, General Manager, MAINSTAGE | THE AGENCY.

 

Sonia Dao are o experiență solidă în comunicare de brand și marketing, gestionând campanii și adăugând valoare business-urilor din industrii precum automotive, banking, tehnologie sau FMCG.

 

Încă de la început am admirat echipa MAINSTAGE pentru viziunea de a construi o nouă cultură organizațională care promovează inovația și pune accent pe conceptul de Pop Culture. Este un mindset în care mă regăsesc, și îmi propun să integrez acest concept în toate proiectele noastre: VR, AR, AI, MetaVerse, you name it, we can do it., a declarat Sonia Dao, Digital Account Director, MAINSTAGE | THE AGENCY.

 

Sonia Dao a intrat în lumea comunicării în anul 2016, ca Junior Brand Manager pentru LUDO’s Primal Wellness în Scoția. Ulterior, a descoperit  industria publicității în Digital Marketing și Social Media în România, unde a luat parte la dezvoltarea strategiilor și implementarea campaniilor în zona de Digital Marketing pentru clienți precum Huawei, Ford România, sau Jack Daniel's în echipa Wunderman Thompson, sau ca Digital Associate în cadrul Golin, unde a  gestionat proiecte de Social Media și Digital PR pentru clienți precum Mastercard, Mercedes-Benz România, HMD Global (Nokia) sau Farmec SA.

În anul 2019, Sonia s-a alăturat echipei Publicis Groupe, în funcția de Digital Account Manager, acoperind zona de Social Media și client service pentru clienți precum Renault Group, Nissan România, Raiffeisen Bank, Visa sau Timișoreana.

 

MAINSTAGE| THE AGENCY este agenția de publicitate full service lansată de grupurile de entertainment Global Records și Untold, formată din specialiști din industria de advertising, dar și din colaboratori cu experiență în digital content creation, stand-up comedy, muzică, creative technology.

Serviciile agenției au întotdeauna focus pe inovație în comunicare și pop culture.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related