[Neconventionalul zilei] Cum sa bagi o pereche de tenisi intr-o cutie foarte mica

[Neconventionalul zilei] Cum sa bagi o pereche de tenisi intr-o cutie foarte mica

Aici o sa gasiti in fiecare zi o campanie neconventionala despre care merita sa zici "ai vazut ce-au facut astia?". Zi de zi apar noi motive sa vezi publicitatea altfel, o sa le urmarim intai aici, apoi live, la ADfel, intre 18 si 24 august, la Fabrica. 

Cine ar fi crezut ca, dupa ce Van Damme ne-a exemplificat magistral ce inseamna un spagat intre doua camioane, "flexibilitatea" va fi din nou stalpul de rezistenta al unei reclame frumoase. Doamne, ce prostii vorbesc. Ce vreau sa spun e foarte simplu. Nike a lansat, la un moment dat, cei mai flexibili tenisi din lume si i-a promovat in cele mai flexibil mod cu putinta. Urmand sfaturile Publicis Impetu (care a primit pentru idee si un Silver la categoria Design la Cannes 2014), producatorul de echipamente sportive a luat obisnuita lui cutie de pantofi, aia din carton portocaliu, a facut din ea o cutiuta mult mai mica si a indesat in ea o pereche din cei mai flexibili tenisi. Si au intrat. Poftiti:

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related