Matei Mocanu, de profesie regizor: Publicitatea e ca o motoreta. Iti trebuie permis categoria A sa o conduci, permisul de regie artistica nu e suficient

Matei Mocanu, de profesie regizor: Publicitatea e ca o motoreta. Iti trebuie permis categoria A sa o conduci, permisul de regie artistica nu e suficient

Are un portofoliu indesat cu proiecte tari, intre care un videoclip UNKLE, un documentar muzical facut pentru HBO Central Europe si mai multe scurtmetraje, in postura de co-scenarist, nu doar de regizor.

E freelancer, dar ne-a spus ca se afla pe aceeasi lungime de unda cu baietii de la Studioset, alaturi de care a lucrat la campanii pentru clienti precum Coca-Cola, burn, Ursus, Milennium Bank sau Romtelecom. Cel mai recent proiect realizat impreuna au fost spoturile din campania OLX, "Marea Promotie", semnata The Geeks.

Matei-Alexandru Mocanu e cel despre care va tot vorbesc, un tanar roman de 33 de ani care a terminat Regia la UNATC. Ale sale opinii ferme le-am aflat odata ce l-am intrebat despre facultati si practica, despre casele de productie de la noi, si, in general, cum sta treaba cu industriile romanesti de film si publicitate din vizorul productiei. Citiri placute!

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


The Geeks Bucharest

The Geeks este parte din Saatchi Creative Hub Bucharest, impreuna cu Saatchi & Saatchi Romania. Agentia se pozitioneza ca un partener de business cu focus pe solutii creative multidisciplinare de comunicare si... vezi detalii »

Studioset

Studioset este o casa de productie si post-productie, cu sediul in Bucuresti. Compania a fost infiintata in 2007 si este formata dintr-o echipa tanara de profesionisti media care au castigat numeroase premii de-a... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related