Golden Drum 2014: Interviu cu Mihai Gongu, presedintele juriului Single Channel

Golden Drum 2014: Interviu cu Mihai Gongu, presedintele juriului Single Channel
Sursa foto: facebook.com/GoldenDrumFestival

Mihai Gongu (Creative Director, GMP Advertising) este in 2014 presedintele juriului Single Channel de la Golden Drum 2014. Simona Lazar, corespondent IQads la festival, a stat de vorba cu el la fata locului. Pana acum, la sectiunea Single Channel, s-au anuntat castigatorii pentru categoriile Radio, Digital, Mobile si New or innovative. McCann Erickson Romania - Ghita Ciobanul pentru Vodafone si Geometry Global  - Doneaza Rosu pentru Romania sunt campaniile romanesti care au castigat cate un premiu Golden Drum la Digital, respectiv New or Innovative.

A doua runda de shortlisturi pentru Single Channel a fost afisata ieri, la categoriile Film, Press, Outdoor, Direct Communication si Design of Brand & Corporate Identity. Castigatorii ii vom afla in aceasta seara.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

Companii

Campanii

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related