[Tinerii din agentii - Three] Povestea unui tip, Sabin, care avea talent si nu stia. Acum stie

[Tinerii din agentii - Three] Povestea unui tip, Sabin, care avea talent si nu stia. Acum stie

Nu e deloc frumos sa judeci oameni dupa gusturi. De aia ne e rusine de noi cand mai ascultam si porcarii de la radio, cand citim 50 Shades of Grey si Twilight (eu pe astea chiar nu le-am citit; sa nu intelegem gresit), ca ne uitam in mare secret la reality show-uri facute praf in mod public. Si totusi...

... jackpot. Pe Sabin Staicu (Copywriter la Three) l-am identificat pe Goodreads [pe ask.fm nu cred ca e el - dar ce amuzant ar fi sa fie] si o sa va zic ce carti a adaugat cu 4-5 stelute ca sa-l judecam impreuna. 

Anume, Idiotul (Dostoievski), Strainul si Ciuma (Albert Camus), Luni de Fiere (Pascal Bruckner), Metafizica tuburilor (Amelie Nothomb), Gog (Giovanni Papini), Tropicul Cancerului si Tropicul Capricornului (Henry Miller) si Omul fara insusiri (Robert Musil).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Geometry

Suntem o agentie full service, parte a grupului WPP, care functioneaza pe piata romaneasca din 1992. Prietenii mai vechi ne stiu dupa numele anterioare (Grey, respectiv G2). Din iunie 2013 a luat nastere un nou grup... vezi detalii »

Propaganda

Vrem. Vrem mai mult. Vrem mereu mai mult, mereu mai inteligent, mereu mai nefacut, mereu mai special, mereu mai simplu si mai firesc. Vrem cu o incapatanare si o insistenta sacaitoare sa facem lucrurile cu cap si... vezi detalii »

Dosare editoriale

Pozitii

Subiecte

SectiuneRelated