Ce a fost mai frumos in publicitate in 2014. Adrian Preda, despre ce stie Dumnezeu

Ce a fost mai frumos in publicitate in 2014. Adrian Preda, despre ce stie Dumnezeu

Adrian Preda, director de creatie la Friends\TBWA, are nevoie de o palarie cand face topul cu ce i-a placut cel mai mult anul acesta in publicitate. Si ridica fedora, ca sa zicem asa, in fata colegilor sai din agentie, cu care a lucrat la un produs unic, si in fata celor din industrie, care au facut campanii faine, cum a fost cea cu "Vino la vot!".

Ce stie Dumnezeu? Stie ca BBC Music iti face ziua mai buna cu o campanie tare simpatica.

Au fost multe proiecte anul asta la care m-am bucurat sa lucrez, insa unul dintre ele imi este foarte, foarte drag: campania Superscrieri. Fedora tipping catre Pocs (Roxana Cozaru) si Tibi (Coman), pentru o campanie frumoasa la un produs unic si de calitate: singurul concurs din Romania care premiaza cele mai bune non-fictiuni ale anului.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Friends\TBWA

Why work with an agency like FRIENDS\TBWA Bucharest? DisruptionⓇAlmost everyone in the business world knows about disruption, talks about disruption or wants to try it, sooner or later. Well, it’s maybe time... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related