Branding holist si comunicare multisenzoriala la 20 de ani de MVcom

Branding holist si comunicare multisenzoriala la 20 de ani de MVcom

MVcom au implinit in luna decembrie a anului trecut 20 de ani de existenta multisenzorialo-neconventionala, ani in care si-au propus sa ofere brandurilor modalitati alternative de a comunica cu publicul. Pai cum, nu-i asa ca audio si vizualul sunt mult prea mainstream? Vorbesc in evidente acum. Nici nu sunt mainstream, aproape ca-i un singur fir curgator, un stream si atat. De ce sa nu se bucure si un nas de o executie publicitara? Sau niste degete, de interactiunea concreta cu un ad sau altul?

Brandurile care se recreeaza pe sine din prisma celor 5 simturi ale noastre se spune ca privesc totul holistic. Iar in aceasta abordare a brandingului holist sta viitorul, spune Marian.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

SectiuneBranded


Related