the Syndicate face cinste

the Syndicate face cinste

Agentia the Syndicate este responsabila, incepand cu iarna anului trecut, de ce se intampla cu portofoliul de vodka al grupului Alexandrion. Sub obladuirea lor creativa se afla 3 branduri – Saber Vodka, Kreskova si Alexander. 

Pana in acest moment, a avut loc un proces de rebranding pentru o parte din brandurile mai sus mentionate, iar doua campanii nationale sunt in plina desfasurare. In cazul Kreskova, este vorba despre o promotie pentru consumator care lanseaza provocarea de a ne lasa cuceriti, cu promisiunea ca vom avea de castigat. In paralel, se deruleaza o campanie de trade cu premii in valoare de peste 6 milioane de euro, menita sa propulseze vanzarile.

"Am incheiat anul 2014 cu un inceput de colaborare ce se anunta a fi foarte interesant. Ni s-au pus la dispozitie branduri populare si permisive din punct de vedere al creatiei, fapt confirmat de proiectele care sunt deja in derulare. Un alt aspect pozitiv al contului proaspat castigat este ca lucram cu un client deschis, iar asta se vede in materialele finale si se simte in work-flow.", a declarat Valentin Vernea (Client Service Director, the Syndicate).

Campaniile se desfasoara online si prin materiale in-store, urmand ca, pe parcursul anului, sa observam prezenta acestor branduri in mai multe medii de comunicare.

Echipa the Syndicate
Florin Olingheru – Creative Director, Valentin Vernea – Client Service Director, Alexandra Saghin – Account Executive, Ovidiu Anghel – Copywriter, Diana Dima – Art Director, Mihai Secuianu – Web Developer, Adrian Savescu – DTP

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


the Syndicate

the Syndicate – Intelligent Creativity Incepand din 2007, zeci de campanii care au generat vanzari record si cresteri remarcabile ale cotei de piata, noi branduri care au stralucit pe rafturi sau branduri care... vezi detalii »

Companii

Subiecte

SectiuneBranded


Related