Ultima zi pentru votul publicului in cadrul competitiei #tricouldeadouazi. Predam stafeta juratilor profesionisti

Ultima zi pentru votul publicului in cadrul competitiei #tricouldeadouazi. Predam stafeta juratilor profesionisti

Astazi e ultima zi in care va puteti vota lucrarile preferate din competitia Tricoul de a doua zi. Avem o colectie de 211 tricouri cu scuze creative dupa o noapte de pomina in club. Pe 5 martie urmeaza sa aflam cine sunt castigatorii. Pana atunci, mai au si juratii nostri un cuvant de spus. Notele lor valoreaza 60% din rezultatul final. Restul depinde de voi.

Pana va decideti cine merita votul vostru, noi va prezentam juratii pe care i-am ales sa evalueze lucrarile inscrise: Alex Dona (Times New Roman), Alexandru Nimurad (Fashion Designer), RobertObert (Freelance Artist), Valentin Luca (Flair Bartender), Roxana Cozaru (Art Director, Friends/TBWA) si Virgil Horvat (Manager, B52&Fabrica). Mai multe despre fiecare cititi mai jos:

Alex Dona (Times New Roman): Alex rade. Si merge in baruri. Si in cluburi. Atunci cand doar rade o face la si cu Timesnewroman.ro. Cateodata si cand bea o face tot cu redactia celui mai bun proiect de umor inteligent.

Dupa ce a incercat sa se ocupe de zona serioasa de media a ajuns in punctul in care trebuie sa se gandeasca si la el. Si-a cerut scuze in fata familiei si a decis sa se ocupe de proiecte aflate mai la inceput de drum, dar mult mai amuzante pentru ca el asa vede proiectul TNR - ca fiind la inceput de drum si ne promite multe lucruri noi.

Alexandru Nimurad (Fashion Designer): Alexandru a studiat atat arhitectura, cat si designul vestimentar. Educatia sa atinge insa si designul grafic si ilustratia, avand numeroase colaborari cu agentii de publicitate, artisti si designeri din Romania. Ilustratiile sale au fost prezente  la MNAC Bucuresti  in 2010, dar si in cadrul altor expozitii in 2011 si 2012 si 2014. In portofoliul sau de clienti se numara, printre altii, Orange, HBO sau Gillette. Proiectele sale au aparut in publicatii ca All Hollow sau Cockaigne. Este prezent pe site-uri de specialitate ca DESIGNIST sau NOT JUST A LABEL si are proiecte prezentate pe platforme online ca SUB25, A PAGE, DASH, Casseur Magazine, KALTBLUT, Z!NK si altele.

In plus, Alexandru castigat recent in cadrul INTERNATIONAL FASHION SHOWCASE, la London Fashion Week, o mentiune speciala la categoria Best Designer si o mentiune speciala la categoria Best Exhibition cu expozitia de la ICR Londra "UNTAMED SKIN".

Proiectele  sale pot fi gasite in portofoliul online sau pe paginile de facebook si tumblr la:

RobertObert (Freelance Artist): Deseneaza de pe la 3 ani si de 25 de ani nu s-a mai oprit. A terminat UNArte in Bucuresti, la Grafica, si a lucrat in diverse locuri printre care si productie de print. Aici a invatat lucruri utile pentru orice ilustrator, mai ales unul care face benzi desenate. Acum este freelancer.

Primele BD-uri publicate le-a avut dupa terminarea liceului. Cel mai complex proiect al lui este Profetia Urbana - un albul de banda desenata a carui prima parte a aparut in iunie 2014. Pe 27 februarie s-au lansat doua dintre proiectele la care a lucrat in ultimul timp: albumele de la The Dream Diggers si Basska, cu care a colaborat pe vizual, iar The Dream Diggers au si o completare a muzicii pe partea de ilustratie, o introducere (in stilul dark cu care v-am obisnuit) in universul creat de ei. Mai asteptam de la el anul acesta o continuare a Profetiei si instalatia experimentala de dimensiuni mari la care inca lucreaza.

Il gasiti pe Robert pe Facebook, Behance sau pe The Re:art.  

Valentin Luca (Flair Bartender): Valentin si-a descoperit pasiunea pentru flair la 17 ani. Intre timp, a avut sute de show-uri in toata lumea. S-ar putea sa-l stiti de la emisiunea "Romanii au talent", unde a ajuns pana in finala, reusind sa ridice flair-ul la nivel de arta pentru toata Romania.

De cativa ani s-a alaturat agentiei de barmani "Exquisite BarSolutions" unde, alaturi de Ionut Ivanov, ii invata pe tinerii bartenderi arta flair-ului. Valentin a castigat peste 20 de campionate de flair, fiind desemnat de 3 ori consecutiv campion national si o data campanion mondial. 

Mai multe informatii despre el gasiti aici.

Roxana Cozaru sau POCS este doodle geenie la Friends/TBWA. Iubitoare de pisici si suc Tedy, isi doreste sa il cunoasca pe Dexter si sa petreaca o saptamana in compania Marinei Abramovic. Impreuna cu alti doi colegi a castigat in 2013 marele premiu la competitia Beat The Drum for Change din cadrul Golden Drum. 

Pe langa asta, este responsabila de toata minunatiile vizuale lansate de B52, cunoaste brandul si a creat primele demo-uri de inscrieri, ca sa le ofere participantilor putina inspiratie.

O gasiti pe Facebook si pe Behance

Virgil Horvat este manager pentru Fabrica si B52. Nu mai are rost sa spunem ca el cunoaste cel mai bine brandul, asa ca va putea sa evalueze cat de adecvate sunt lucrarile la brand. 

Il gasiti pe Facebook sau, daca nu, chiar in B52, cautand motive sa-si ceara scuze pe un tricou.

 

Nu uita ca si votul tau conteaza. Arunca un ochi peste cele 211 lucrari inscrise si ajuta-ne sa alegem castigatorii de pe 5 martie. 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Friends\TBWA

Why work with an agency like FRIENDS\TBWA Bucharest? DisruptionⓇAlmost everyone in the business world knows about disruption, talks about disruption or wants to try it, sooner or later. Well, it’s maybe time... vezi detalii »

Festivaluri

Pozitii

Sectiune



Branded


Related