Nucu Radulescu (Artform Productions) si cum poate un sunet sa bata o mie de imagini

Nucu Radulescu (Artform Productions) si cum poate un sunet sa bata o mie de imagini

"Pastrez aceeasi placere si acelasi entuziasm cand lucrez cu sunetul – indiferent ca este o reclama, o muzica de film sau teatru, sound design pentru desene animate", spune Nucu Radulescu. Si, in ce priveste sunetul, a facut cam tot ce se putea.

Totul a inceput in magazia unui prieten, unde a facut prima inregistrare cu Obor Singers. Apoi, Radiodifuziunea Romana, Radio Europa Libera, ProFm, Europa FM, EMI Productions - Montreal, Global TV - Montreal si multe altele. Acum sase ani si-a facut propriul studio de productie video si audio, Artform.

Nucu ne povesteste despre radio si reclamele de acolo, despre muzica, cum a vizitat Europa Libera la Munchen, dar si despre culisele meseriei si faptul ca sunetele nu sunt mereu ce par a fi. Asa cum sunetul de usi glisante din prima serie Star Trek era, de fapt, un adidas frecat pe ciment, asa a folosit si el fasole uscata pentru cafea sau salve de tun pentru racheta de tenis.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related