Laura Iane (Centrade): Cred ca fiecare dintre noi e dator sa riposteze in fata discriminarii si a stereotipiilor

Laura Iane (Centrade): Cred ca fiecare dintre noi e dator sa riposteze in fata discriminarii si a stereotipiilor

Laura Iane (Co-creative Director, Centrade) cunoaste barbatii si femei atat de orientare misogina, cat si feminista. Cuvantul-cheie al experientelor ei de pana acum este diversitatea: ea nu s-a lovit de o "lume a barbatilor", dar crede  in schimb ca e datoria oricui sa combata discriminarea si stereotipurile atunci cand le intalneste.

Am intalnit barbati misogini, dar si barbati care nu se considera superiori femeilor doar pentru ca sunt barbati. Dar cunosc si femei "misogine", si femei "feministe". Nu as generaliza.

Legat de reclame – ideal ar fi ca ideile de creatie si mesajele sa fie cat se poate de relevante. Daca e nevoie de un macho pe acolo - foarte bine. Daca nu, sa dispara.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Cheil Centrade

Centrade | Cheil este una dintre cele mai mari companii de comunicare din Romania si HUB regional Sud Estul Europei (10 piete). Ca agentie integrata, Centrade | Cheil are capabilitati de coordonare la nivel de... vezi detalii »

Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related