„Traieste si tu La Dolce Vita!” – o campanie Centrade

„Traieste si tu La Dolce Vita!” – o campanie Centrade

Centrade si Alexandra Dinu dau viata unei experiente dolce vita in cea mai recenta campanie La Festa Cappuccino, derulata in perioada februarie – aprilie 2015. Liderul de piata La Festa ne propune un produs complet: Cappuccino cremos cu gust autentic italienesc alaturi de biscuiti aromati pentru o experienta dolce vita completa. Intr-o perfecta asociere, Alexandra Dinu, savurand La Festa Cappuccino cu biscuiti, ne poarta intr-o atmosfera autentic italieneasca.

„Pornind de la produs – un cappuccino delicios insotit de biscuiti aromati – obiectivul strategic al campaniei a fost de a scoate in evidenta promisiunea emotionala a brandului: relaxarea in stil italian. Astfel, am incercat sa aducem mai aproape de public valorile apreciate si asociate Italiei: stilul inconfundabil, eleganta, optimismul, exuberanta si rasfatul personal.” Florin Ionescu, strategic planner.

Campania se adreseaza femeilor care, acaparate de viata profesionala tot mai solicitanta, nu mai au timp sa se bucure de micile tabieturi zilnice. La Festa ne arata ca o viata profesionala cosmopolita si activa poate merge mana in mana cu rasfatul si savoarea atunci cand ne bucuram de un Cappuccino cu biscuiti.

Filmat in tonuri calde si „cremoase”, spotul TV capteaza intreg spiritul Italiei si ne arata felul in care Alexandra Dinu, o femeie care se imparte intre viata profesionala si cea de familie, nu uita niciodata sa savureze momentele de rasfat si sa traiasca La Dolce Vita.

Bogdan Barbulescu a semnat regia spotului TV, filmat, intr-un conac din fostul cartier evreiesc din Bucuresti, iar director de imagine a fost Jordi Rexach, laureat al Premiilor Goya, acordate anual de Academia de Arte si Stiinte Cinematografice din Spania, pentru cele mai bune productii spaniole ale anului.

Campania de promovare La Festa se deruleaza de asemenea online si outdoor.

Echipele:

Centrade: Gabriela Nanu (Client Service Director), Olga Ionescu (Account Director), Natalia Gross (PR Senior Account Manager), Florin Ionescu (Strategic Planner), Monica Garbur (Head of AVF Production Department), Dan Draghicescu (Senior TV Producer), Marius Tianu (Co-Creative Director), Laura Iane (Co-Creative Director), Cristina Soricel (Art Director), Razvan Lazareanu (Copywriter), Marius Eftimie (Digital Copywriter), Catalin Ghinescu (Digital Art Director).

Reprezentantul La Festa in proiect a fost Catalin Iagaru (Director Marketing).

Productia a fost asigurata de Castel Film iar postproductia de Chainsaw Europe.  

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Cheil Centrade

Centrade | Cheil este una dintre cele mai mari companii de comunicare din Romania si HUB regional Sud Estul Europei (10 piete). Ca agentie integrata, Centrade | Cheil are capabilitati de coordonare la nivel de... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related