Razvan Capanescu si femeia care l-a indragostit iremediabil de publicitate

Razvan Capanescu si femeia care l-a indragostit iremediabil de publicitate

O cheama Lorena Forteza si a aparut, in 1996, in spotul Superga. Poate a contat si faptul ca filmarea campaniei era filmata impecabil in alb-negru si unul dintre spoturi era regizat de Tarsem. Razvan Capanescu (Chief Creative Officer, Leo Burnett) si indragosteala lui de femei. Din:

Cred ca cel mai puternic crush cu un personaj feminin din reclame l-am avut fata de Lorena Forteza, in spotul pentru Superga de prin 1996:


De altfel, toata acea campanie filmata impecabil in alb-negru (unul dintre spoturi fiind regizat chiar de Tarsem), m-a indragostit iremediabil si de publicitate. Colectionam celebra revista italiana MAX, care venea la pachet cu un CD cu cele mai cool reclame de atunci.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related