Galagia in FCB o fac band-ul si orchestra

Galagia in FCB o fac band-ul si orchestra

Sediul FCB Bucharest, intaiul, originalul & irepetabilul, asteapta sa-i fie gata renovarile pe strada Barbu Vacarescu. Drept pentru care agentia face si desface publicitate pe undeva pe langa Cismigiu, la Intrarea Rigas 31B.

Ne-au prezentat mai jos casuta temporara, dar au pus accentul pe viata in agentie. Care, dincolo de chestiunile publicitare, e bogata pe plan muzical. Da, da, aflati ca FCB mai ca da pe dinafara de cantareti si instrumentisti. Stiu sa lucreze cu chitarele de orice tip si cunosc toate functiile si aplicatiile tobelor; ba, deseori chiar le ruleaza pe toate, integrat. Trompeta n-apuca sa prinda niciun firicel de praf, iar fluierul e prezent la datorie zilnic. 

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


FCB Bucharest

Cu o istorie si o experienta de peste 140 de ani in domeniul comunicarii, reteaua globala FCB include 150 de agentii in 90 de tari, avand peste 8.000 de angajati si este parte a Interpublic Group of Companies. In... vezi detalii »

Companii

Branduri

Subiecte

SectiuneRelated