Cununa - singurul brand romanesc care iese in lume la ADfel

Cununa - singurul brand romanesc care iese in lume la ADfel

Asta inseamna sa fii... ADfel! :) Sa iti faci lansarea oficiala si debutul social in locuri unde altii vin abia dupa ce sunt consacrati sau “masacrati” de review-uri. Cununa este un brand de decoratiuni de case si oameni, facut cu drag in Romania. Mai ales pentru ca si aici se poate, nu doar la suedezi. Si, desigur, brandul nu se va prezenta cu mana goala la propria lansare.

Raspunzand unor insight-uri la fel de romanesti ca spiritul brandului, iata cu ce va veni Cununa la ADfel:

ADfel de like-uri

Se plange lumea ca prea s-a democratizat totul si prea usor se obtin like-uri in zilele noastre. Daca ati vedea cat efort de manufactura e in spatele unui like, suntem siguri ca si voi ati deveni mai selectivi cu datul. Asa ca va invitam sa vedeti live mostre de mestesug romanesc puse in slujba confectionarii unor like-uri manuale si unicate, a la Cununa. Nu ne suparam nici daca le folositi ulterior pentru a vota, tot live, cele mai cele ad-uri neconventionale expuse sub egida ADfel Galleries sau Grand Spoof by Ardealul.

Cununa pentru cei care (cred ca) merita

Citind noi mereu totul despre publicitate si cei care o produc de pe site-ul IQads.ro, ne-am dat seama ca publicitarii nu prea se simt apreciati. In afara de cateva premii pe care le primesc doar unii, nimeni nu are parte de recunoastere, adulatie si laude.

Pentru o industrie mai putin suferinda si publicitari mai fericiti, Cununa implementeaza ceremonia de incununare. Vino la standul Cununa, iar noi iti decernam o cununa adevarata, te urcam pe piedestal si te pozam pentru glorie extinsa, acum si in viitor.

Casa Cununa

Fiind un brand 100% inspirat si creat in Romania, intelegem perfect curiozitatea traditionala a romanilor de a trage cu ochiul in casele altora. Asa ca, ajutati de tehnologia Google Cardboard, implementam un soi de vizor interactiv, care va permite sa va furisati privirea intr-o incapare decorata numai cu produse Cununa. Ce-o fi acolo si cum arata fiecare lucru? Exact asta veti putea vedea 360°.

Masa Cununa

Stim ca cei mai multi vizitatori vin la ADfel dupa o zi grea de munca. Daca vreti sa va astepte Cununa cu masa pusa, trebuie doar sa ne urmariti pe Facebook in fiecare zi a saptamanii ADfel pentru a vedea cum puteti rezerva masa Cununa de pe terasa Fabrica. O masa unicat, pregatita cu migala, asa ca toate produsele si povestile brandului cu care ne mandrim. 

Cei care, mai mult decat premierele, iubesc doar avanpremierele, sunt asteptati in vizita pe site-ul Cununa si inaintea saptamanii ADfel.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Dosare editoriale

Sectiune



Branded


Related