Un elefant.ro a intrat in camera Lowe

Un elefant.ro a intrat in camera Lowe

Incepand cu luna octombrie, elefant.ro intra in portofoliul Lowe. Agentia se va ocupa de crearea si implementarea campaniei de imagine pentru una dintre cele mai populare platforme de eCommerce din Romania, care are ca obiectiv principal evidentierea ofertei diverse de produse, intr-o maniera relevanta pentru target-ul brandului.

"Segmentul platformelor eCommerce a crescut exponential in ultimii ani, iar competitia este acerba. De aceea, pe langa perfectionarea permanenta a paletei de produse si servicii pe care o livram catre clientii nostri, suntem mereu in cautarea celor mai bune idei si concepte care sa diferentieze si sa pozitioneze corect elefant.ro. Am ramas placut impresionati de creativitatea conceptelor propuse de Lowe, care au raspuns perfect nevoilor noastre de business", spune Alen-Jelco Todorov (Director de Marketing, elefant.ro).

 

"Intr-o piata in care, datorita specificului business-ului, se comunica foarte mult produs, provocarea cea mai mare a fost aceea de a crea un brand cu un mesaj clar si o personalitate distincta, mai presus de ofertele recurente. Ne bucuram ca si echipa elefant.ro a considerat ca propunerile noastre pentru campania de imagine dezvoltata sunt un pas hotarat in aceasta directie. Atitudinea pe care am gasit-o in noul nostru client ne face sa fim siguri ca vom reusi impreuna sa cream un brand in adevaratul sens al cuvantului, coerent si relevant pentru clientii sai.", adauga Alina Balan (Client Service Director, Lowe).


Alina Balan (Client Service Director, Lowe)

Lowe va implementa pentru elefant.ro o campanie de imagine cu o componenta puternica de ATL, aceasta urmand a fi ancora comunicarii platformei in aceasta toamna.

Initiative este agentia alaturi de care elefant.ro dezvolta si implementeaza strategia de media.

elefant.ro ofera clientilor sai peste 200.000 de produse din categorii diverse precum carti, jucarii, parfumuri, ceasuri, genti, produse vestimentare, incaltaminte si articole de puericultura. Cu peste 800.000 de membri si o cifra de afaceri ce se dubleaza de la an la an, elefant.ro se bucura de peste doua milioane de vizitatori lunar.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Initiative Romania

Initiative este una dintre cele mai mari retele independente de media din lume, asigurand servicii specializate de strategie, planificare si cumparare de media. Initiative este membra a Interpublic Group of... vezi detalii »

MullenLowe

De 29 de ani in Romania, MullenLowe este o agentie de creatie, marketing si brand strategy, care isi propune sa isi pastreze mentalitatea de creativitate antreprenoriala si spiritul dinamic. Agentia se pozitioneaza... vezi detalii »

Branduri

Sectiune



Branded


Related