Alo, aici distractia: mai ai doua saptamani sa planuiesti o super experienta cu NESCAFE 3in1 si prietenii tai

Alo, aici distractia: mai ai doua saptamani sa planuiesti o super experienta cu NESCAFE 3in1 si prietenii tai

Un avant jos din pat, o mana pe telefon si cealalta pe o cana de NESCAFE 3in1, un ochi pe brief si unul pe premii si gandul la experiente tari alaturi de gasca ta de prieteni: mai ai 2 saptamani sa pui la cale sau sa perfectionezi scenariul care iti va aduce recunoasterea in comunitatea creativa, amintiri cu prietenii tai, un video fain la portofoliu si premii in valoare totala de 3000 de euro.

IQads si NESCAFE 3in1 iti dau pretextul pentru o super-amintire surprinsa pe film: ganditi-va la un video de 90 de secunde care sa redea cat mai bine atmosfera din gasca voastra si aventurile care v-au sudat prietenia. Nu-i nimic daca va numiti "gasca" de putin timp, ba chiar dimpotriva: acum e ocazia perfecta sa creati amintirile pe care mai tarziu o sa vreti sa le povestiti si altora.

Inspiratia vine facand, asa ca nu stati prea mult pe ganduri: 14 zile va despart de inceperea perioadei de vot, unde creatiile voastre vor trece prin ecranele juriului profesionist si ale publicului de pe TheCreator.

Si ce juriu:

  • Lucian Pavel (Senior Brand Manager Beverages, Nestle)
  • Camelia Balinca (Head of Newcast, Zenith Romania)
  • Mihnea Gheorghiu (Group Creative Director, Publicis Bucharest)
  • Hypno (regizor)
  • Andrei Lacatus (DJ, VJ, MC, vlogger)
  • Sandra Cristu (Project Manager, IQads)

Responsabilitatea-i mare, caci ei vor decide cine castiga premiile in valoare totala de 3000 de euro si recunoasterea comunitatii creative.

Enciclopedia de experiente NESCAFE 3in1 Experiences

Si miza-i mare, dar asta n-ar trebui sa va sperie ci, mai degraba, sa va dea un impuls si mai mare: video-ul vostru ar putea intra in enciclopedia de experiente NESCAFE 3in1 Experiences si ar putea servi drept inspiratie pentru tinerii aflati in pana. 

Nu mai stati pe ganduri: pana pe 5 noiembrie bucurati-va de timpul petrecut cu gasca in timp ce camera filmeaza, creionul deseneaza sau imaginatia zburda intr-o animatie. Mai multe detalii gasesti in Regulament si Brief-ul oficial al competitiei. Toarna-ti o cana de NESCAFE 3in1 si gaseste un concentrat de inspiratie in Manifestul oficial. Hai, la treaba!

 

Despre platforma TheCreator 

TheCreator.ro este o  platforma powered by IQads care gazduieste competitii de user-generated branded content, activand cea mai importanta comunitate creativa din Romania. Pana acum au fost organizate peste 20 competitii de design si film, pentru branduri precum: Avon, AXE, BCR, Bergenbier, Desperados, Dove, JOE, Puma si Yahoo!.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Zenith

Zenith este The ROI Agency. Printr-o combinatie unica de date, tehnologie si specialisti in domeniu, facem fata chiar si celor mai complexe provocari si contribuim activ la cresterea business-urilor clientilor... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related