Gastronomia se imbina perfect cu cinematografia

Gastronomia se imbina perfect cu cinematografia

Filmul cu sau fara gaselnite tehnologice, este magic. Reuseste sa emotioneze si sa aduca mereu alt unghi de vedere asupra vietii, asupra lumii. Si filmul "Super Chef" (Burnt) este povestea remarcabila, amuzanta si emotionanta despre dragostea pentru gastronomie, iubirea dintre doi oameni si importanta de a primi o a doua sansa in viata.

Pentru lansarea acestui film, Ran Events a desfasurat o ampla campanie de PR care a precedat campania media. Acelasi mesaj derivat in mai multe medii si canale a fost comunicat creativ pe durata a doua luni de zile.

Reteta "Super Chef"? Comunicate de presa si stiri lansate in mod sustinut, teasing in redactiile din presa scrisa si online, o activare speciala cu vedetele si bloggerii pasionati de cooking si Daniel Wendorf de la Societe Gourmet- COOKING CLASSES, testarea de catre jurnalisti si bloggeri a unui nou meniu marca restaurant Gargantua si parteneriatele media cu Music Channel, Radio 21, Men’s Health, BBC Good Food, eva.ro, kudika.ro, garbo.ro, kfetele.ro, cineamator.ro, edgeandback.ro, movienewsro , cinemaRx.ro.

"In moda exista haute couture, in arta gastronomica avem haute cuisine. Iar in filmul Super Chef avem parte de povestea captivanta a Chef-ului Adam Jones (Bradley Cooper) care a avut totul si a pierdut totul. Un adevarat rockstar cu 2 stele Michelin care ne arata ca poti sa profiti de a doua sansa in viata." spune Patricia Calugaru (Marketing Coordinator, Forum Film).

 

"Pentru campania de PR am abordat intr-un mod interactiv presa si bloggerii, oferindu-le experiente speciale, antrenandu-ne impreuna pentru intalnirea cu Super Chef Adam Jones", adauga Patricia Mihail (Director, Ran Events).

Avanpremiera filmului, care a marcat lansarea propriu-zisa a filmului "Super Chef" (Burnt), a reunit peste 300 de vedete, jurnalisti si bloggeri.

Echipa Forum Film a fost formata din Andreea Zidaru (General Manager) si Patricia Calugaru (Marketing Coordinator).

Din echipa RanEvents au facut parte Raluca Zamfir (Managing Partner), Patricia Mihail (Director) si Claudia Miler (PR Manager).

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


RAN Communication

RAN Communication este o agentie on the go. Atunci si acolo unde clientul are nevoie, aproape 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana. RAN Communication inseamna o cultura dinamica si pozitiva, avand o... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related